Over Hoeksema schilders

Het Hogeland is een gemeente met 47.861 inwoners in het noorden van de Nederlandse provincie Groningen. Door de uitgestrektheid van het gebied zijn er gemeentelijke vestigingen in Bedum, Leens, Winsum en Uithuizen. In laatstgenoemde plaats zetelen het gemeentebestuur en de gemeenteraad.

Ontstaansgeschiedenis

De gemeente ontstond op 1 januari 2019 door een fusie van de gemeenten Bedum, Eemsmond, De Marne en Winsum. De gemeentebesturen van de vier gemeenten hebben alle tegelijkertijd, op 13 oktober 2016, het fusieplan aan de gemeenteraden voorgelegd. Resultaat was dat alle gemeenteraden in stemden met de fusie.

De streek Middag oftewel de voormalige gemeente Ezinge, sinds 1990 behorend tot de gemeente Winsum, is niet opgegaan in de gemeente Het Hogeland, maar in de gemeente Westerkwartier.

In Middelstum en omgeving is een discussie gaande om niet op te gaan in de nieuw te vormen DAL-gemeente (Delfzijl, Appingedam en Loppersum), maar over te gaan naar Het Hogeland. Het deel van Loppersum ten westen van de Eemshavenweg had op 1 januari 2018 in totaal 2.580 inwoners (voormalige gemeente Middelstum).

(Waterkering te Noordpolderzijl.) *Typische versterking in de tweede waterkering.

Hoeksema Schilders gaat voor GlansGarant Het Hogeland!

Woonachtig in het Hogeland? Geen omkijken meer willen hebben omtrent uw onderhoud? Voordelig periodiek onderhoud? “Goud” geregeld! Vele huizenbezitters in het Hogeland gingen u al voor.

Waarom GlansGarant Het Hogeland?

Woonachtig in het prachtige Noorden van Nederland? GlansGarant Het Hogeland is het unieke, meerjarige onderhoudsabonnement voor de fraaiste woningen binnen de Gemeente Het Hogeland. Vanaf jaar 1 uw woning perfect in de verf, met elk jaar controle en onderhoud, en na vijf of zes jaar een complete herschilderbeurt. En dat, zonder grote uitgaven ineens, maar tegen een vast bedrag per maand. Hoeksema Schilders/GlansGarant Het Hogeland, is exclusief partner van GlansGarant B.V.

Gaan voor “Goud” onderhoud? Kijk eens op: www.glansgaranthethogeland.nl

Wie is Hoeksema Schilders?

Hoeksema Schilders/ GlansGarant Het Hogeland.

Op zoek naar een schildersbedrijf met passie voor het schildersvak?

Hoeksema Schilders, opgetogen Oktober 2012 te Groningen, geboren door liefde voor het vak en dan uiteindelijk ook gerealiseerd voor perfectie! Ons streven is dan ook om mooi en goed vakwerk af te leveren zodat uw woning, of overig geschilderd materieel, voor langere tijd beschermd is en er weer stralend en verzorgd bij staat. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, die vakkennis combineren met flexibiliteit en slagkracht! Dan zijn wij uw partner die de kwaliteit biedt voor een jarenlang perfect geschilderde woning!

Hoeksema Schilders/ GlansGarant Het Hogeland uit Bedum, is U graag van dienst.

Vraag nu een offerte aan!